Laatste posts

new stuff

Het tAK assortiment is uitgebreid met twee Belgische producten!
Als eerste hebben we Martin Matin van het merk Generous. Hoe het begon… Martin had een vreselijk ochtendhumeur. Het eerste oog dat hij opende, deed de kat in paniek weghollen. Zijn ochtendgegrom deed de vogels in zijn tuin uit de bomen vallen. Als hij in de spiegel keek, vroeg hij boos: “Heb ik iets aan van u misschien?” Dat moest veranderen. Hij bedacht een koekjesrecept voor mensen zoals hij. Want een beter humeur is een betere dag. Hij ging aan de slag met de beste goedhumeurstimulerende ingrediënten zoals kleine brokjes heerlijke chocolade. Het werkte meteen. Hij was nog maar net aan het bakken en hij begon al te fluiten, en de vogels met hem.

nfd

Een doos vol zachte ontbijtkoekjes met haver en chocolade dus. Daarbovenop vegan, glutenvrij en bio. Je zou van minder een goed humeur krijgen. We verwachten Martine Martin ook nog maar die is momenteel even op vakantie 😉
Het tweede product van Belgische bodem zijn de glutenvrije, vegan quinoakoekjes van Quinette. We hebben ze met chocolade en met gember/limoen.

nfd

Amandine De Paepe, het creatieve genie achter het merk Quinette, is nutritioniste & voedingsdeskundige van beroep en behaalde een master in Food Technology aan de universiteit van Wageningen. Gebeten door haar passie voor gezonde voeding creëerde ze thuis haar eigen merk van heerlijke Quinoa recepten. Het resultaat: heerlijk artisanale koekjes op basis van twee superfoods: quinoa en chiazaadjes. Ze zijn glutenvrij. Hoewel wetenschappelijk gezien slechts een klein deel van de bevolking aan glutenintolerantie lijdt, is het geen geheim dat veel mensen zich vaak beter voelen bij een glutenvrije voeding. Het zorgt voor een minder opgeblazen gevoel, zonder echter een tekort aan belangrijke voedingswaarden te veroorzaken. Tevens vegan. De Organic Quinoa Cookies van Quinette zijn rijk aan kwalitatief hoogwaardige eiwitten en dus ook volledig geschikt voor veganisten! Bovendien bevatten Quinette koekjes slow carbs – koolhydraten die traag geabsorbeerd worden, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft – dankzij de lage glycemische index.
Een derde nieuw product in het gamma is Organic Coconut Nectar van Cocofina.
nfdHet is alles wat je zou willen van een zoetstof, want het is organisch, ongeraffineerd, boordevol voedingsstoffen, heeft een lage GI en smaakt geweldig! Het is een zoete siroop gemaakt van het sap van de kokosbloesems, het zoetste en meest voedzame deel van de palmboom.
Het geeft energie langzaam vrij en het geeft je geen suikercrash. Kokosnectar heeft een zoete, diep gearomatiseerde smaak. Rijk, complex toch zacht, het is een echte traktatie bij alles wat je eet!
Kokosnectar is het perfecte alternatief voor honing of traditionele suiker en is ook geweldig als topping , om te koken en te bakken.
Ingrediënten: 100% biologische kokossuiker | Allergenen: Geen
Bewaren op een koele plaats | Koeling is niet nodig
Volgende week krijgen we nog iets nieuws binnen waar ik ook heel enthousiast over ben, wait and see 😀 Groetjes, Vanessa x
Advertenties

donderdag

*BREAKING* 😊 tAK heeft er een extra frigo bij, dat betekent meer plaats, dus vanaf nu ook op donderdag lunch-on-the-go 🤗 We houden het op donderdag licht en superhealthy met een rijkelijke quinoasalade met ‘raw’ falafelballetjes. Extra makkelijk omdat je ‘m koud eet. Uiteraard is alles homemade. De lunch op donderdag komt op 7.5 euro. Je mag steeds een berichtje nalaten, als je wil dat we er voor jou eentje aan de kant zetten.

180215_newfridge_lunchonthursday

New stuff

2018 is nu goed vertrokken, tijd voor een paar nieuwe producten, lees voedingswaren, bij tAK 🙂
Op aanvraag hebben we een veganaise in het gamma. We opteerden voor de vegan mayonaise van het Duitse merk Emil’s. De mayo’s zijn biologisch en onderscheiden zich ook op andere gebieden van de andere merken veganaise. Zo zijn ze vrij van zoetstoffen als suiker of agavesiroop (het enige ingrediënt wat als zoetstof aangemerkt zou kunnen worden is appelsap), en worden de hoofdingrediënten zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. De mosterd, olie, appelsap en azijn in deze sauzen komen uit Duitsland en de amandelnoten uit Spanje. Er zit 54% vet in, dat heel laag is in vergelijking met een mayonaise op ei-basis, die 70% vet bevat. Een aanzienlijk verschil toch? En wat zegt de smaaktest? 🙂 De mayo is ‘lekker’ en ‘vol van smaak’ bevonden. Aangeraden bij frietjes en groenteburgers, gegrilde groenten en op broodjes.
veganistische_mayo
Het Noorse Sigdal Bakeri heeft heerlijk crispbread! Wij hebben 3 soorten, waaronder “Zeezout&kruiden”, “Spelt&pompoenpitten” en een glutenvrije soort “Quinoa&zonnebloem”.

180125_newstuff_veganpro

Deze krokante toasts eet je zo…
of met onze nieuwe spreads, Toni en Sefa, van het Duitse Gutding! Je wordt spontaan vrolijk van zo’n mooi potje. En nog meer als je één van deze spreads op je brood smeert en proeft.  Ze zijn verpakt in een weckglas dat je kunt hergebruiken. Deze spread is hierdoor ook leuk om cadeau te doen. Natuurlijk ook uitermate handig om mee te nemen naar ’t werk, vegan potlucks of picknicks. De mensen achter Gutding maken al hun spreads met de hand.

 

AgarAgar staat vanaf nu ook in onze rekken. Zowel in kleine (12gr) als grote verpakking (100gr).

 

Dat honing niet vegan is, is bij weinig mensen geweten. Honing de is zoete substantie die door honingbijen gemaakt wordt van de nectar van bloemen. Het is niet veganistisch, omdat het door dieren gemaakt wordt. Maar hoe dieronvriendelijk is honing eigenlijk?
De honingbij leeft voornamelijk van nectar en stuifmeel. Honing gebruiken ze om de winter door te komen. Het is hard werken: een bij moet zo’n tweehonderd keer uitvliegen om één gram honing te maken. Honing wordt door imkers uit de korf of kast verwijderd. De bijen krijgen hier suikerwater voor terug. Dit is net als honing lekker zoet, maar mist belangrijke voedingsstoffen voor de bij die honing wel bevat. Het suikerwater verzwakt de bijen; ze worden vatbaarder voor schimmelinfecties, mijten en virussen. Dit wordt (natuurlijk naast het gebruik van landbouwgiffen) in verband gebracht met het afnemen van bijenpopulaties in de wereld. Los daarvan, brengt het winnen van de honing ook leed voor de bijen met zich mee. Het is voor mensen lastiger zich in te leven in insecten dan in zoogdieren, maar probeer het toch even. De koningin wordt vaak kunstmatig geïnsemineerd. Het zaad dat hier voor nodig is, wordt verkregen door in het achterlijfje van een bij te knijpen. Voor een inseminatie zijn 10 tot 12 zaadwinningen nodig, terwijl het in de helft van de gevallen niet eens lukt het zaad goed te verkrijgen. Het zaad wordt vervolgens met een klein pipet ingebracht bij de koningin. De koningin wordt overigens vaak gemerkt, zodat ze herkend kan worden in de kast. Tijdens dit merken raakt de koningin vaak even buiten westen. Men denkt dat dit komt door de stress. Sommige imkers knippen daarbij nog een stuk van een vleugeltje van de koningin, om te voorkomen dat ze wegvliegt. Imkers die dit niet doen, houden de koningin vaak opgesloten in een deel van de kast. Het lijkt dus niet te voorkomen dat dieren gewond raken tijdens of hinder hebben van het productieproces. Overigens gebeurt het ook dat hele bijenvolken in het najaar gedood worden, zodat de imker in het voorjaar met een nieuw volk van start kan gaan.
(met dank aan Daniëlle van Vegan Challenge )
Gelukkig kan honing gemakkelijk vervangen worden en vind je bij tAK heerlijke, 100% pure dadelsiroop en “honing” van madeliefjes. daisy-honey-alternativeDeze “Gänseblümchen Vonig” kan gebruikt worden als spread voor op brood, is heerlijk in de thee of om gerechten mee te zoeten, denk aan BBQ Saus of een vegan honing mosterd dressing. Of versier er je pannenkoeken mee. Kan ook voor bakken gebruikt worden. Glutenvrij | Palmolievrij | Sojavrij | Handgemaakt
Omdat we toch al een beetje verlangen naar warmere temperaturen, hebben we ook een BBQ saus in huis gehaald 😀

organic-bbq-sauce

Ze is bio, glutenvrij en 100% plantaardig, voor een diervriendelijke BBQ! Pimp die vegan worstjes of serveer ze met geroosterde groenten.
Nog twee nieuwkomertjes: Vegan chocoladekoekjes en vegan gemberkoekjes van Sommer.
180125_newstuff_veganpro1

 

Onze laatste aanwinst is Milli van Soyatoo! Een sojadrank met natuurlijk vanille-extract en cacao. Gemaakt van zorgvuldig gekiemde, hele sojabonen, ter ondersteuning van jouw of je kinderen’s natuurlijke energie en vitaliteit.

milli-choco-soy-sprout-drink-500ml

Iedereen van harte welkom om al deze nieuwe dingen te ontdekken! Groetjes, Vanessa

verlof

tAK is nog open tem zondag, 31 december 2017, 13u. Daarna zijn we een weekje in verlof (tem 10 januari 2018) en gelden weer de normale openingsuren. Do-vrij van 8u – 18u en op zaterdag van 9u – 15u. Fijn eindejaar en een magisch 2018 toegewenst, Heiko, Vanessa, Momo en Ruby x

so(ap) cool

TheCoolProjects draait om: fairtrade, een klein productieproces, vakmanschap, kwaliteit, 100%plantaardige, met de hand gemaakte producten en behoud van kleine traditionele werkplaatsen.  Ze hebben 3 merken waarvan tAK er vanaf nu 2 in huis heeft!nfd
Namelijk Cool Soap: een reeks van extra virgin olijfolie zepen, allemaal handgemaakt ter plekke, op het eiland Aegina, Griekenland. Dit met respect voor de planeet, dieren, henzelf en de mensen die met hun samenwerken. tAK heeft de Colour zepen, Black voor de diepe reiniging of, Green voor een zacht, verzorgende reiniging. Daarnaast hebben we ook aan de niet-elektrisch-scherende man gedacht en hebben we de ‘Cool for Shaving’ soap. Een milde, goed schuimende zeep met salie en rozemarijn!
en merk 2 zijn de Mood of the Day zepen: Een serie kleurrijke zepen of zeepvlokken om je in de stemming te brengen 🙂 De zepen zijn superleuk verpakt in een schuifdoosje met telkens 3 zepen. Wij hebben mood ‘Loved’ en mood ‘Relaxed’.

nfd
nfd

De zeepvlokken zitten in een handige, hersluitbare, papieren zak en je strooit ze gewoon in je badwater voor een heerlijke geur en tevens verzorging maar je kan er ook een paar in de hand nemen om de handen te wassen, of als geurverspreider in de auto, lades of tassen. Wij kozen voor, met de feestdagen in t verschiet, voor mood ‘Sexy’ 😉nfd
De zepen en vlokken zijn een heel leuk cadeautje of zalig om jezelf eens lekker te verwennen!
  • Colour reeks, 200gr Black: Charcoal-Rosemary: 6.5 euro
  • Colour reeks, 200gr Green: Green Clay – Lavender: 6.5 euro
  • Essentials 09 Cool for Shaving, 90gr: 4.95 euro
  • Mood of the Day three in a box, 180gr Loved: 10 euro
  • Mood of the Day three in a box, 180gr Relaxed: 10 euro
  • Mood of the Day Flakes, 120gr, Sexy: 7.5 euro

 

rotpot

Het klinkt verwijtend maar dat is het helemaal niet. Want ik ben laaiend enthousiast zelfs. Zes weken geleden heb ik mijn eigen Rotpot opgevuld met rode kool die ik eerst goed had “gemasseerd” 🙂 met de bijhorende kruiden. Na een kwartiertje werk, heb je “zuurkool in spe”. Je laat je pot, mooi afgedekt en voorzien van het (bijhorende) waterslot, gewoon 6 à 8 weken staan op kamertemperatuur uit direct zonlicht. Ik heb er nog een stukje stof rond gebonden (maar is geen noodzaak). Vorige week kon ik me niet langer bedwingen en moest het deksel eraf! Vork erin en proeven! Mmmmm, heerlijk! De pot is als bijna leeg maar dan vullen we hem gewoon weer op met verse kool. Ik ben heel tevreden van dit product! Je vindt hem bij ons in de winkel in 3 varianten kruiding. We verkopen de kruiden tevens apart zo kan je eens afwisselen van smaak.

nfd

 

nfd

Misschien een leuke cadeautip? De Rotpot komt op 23 euro voor een complete starter set.

cof

Fermenteren is helemaal hip! Het is een makkelijke manier om je voedsel langer te bewaren en geeft een unieke smaak aan je voedsel. Bovendien is het leuk om te doen en houdt het je spijsvertering op orde.
Er wordt vaak gezegd dat fermenteren soms risico’s inhoudt. Namelijk, als de fermentatie niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, kunnen er ziekmakende bacteriën ontstaan. Echter bij producten die erg zuur worden zoals zuurkool is de kans op de vorming van ziekmakende bacteriën uiterst klein daar bacteriën niet groeien in een heel zure omgeving. Het is vooral belangrijk om altijd hygiënisch te werken als je thuis fermenteert. Gebruik schone materialen en was je handen goed om besmetting te voorkomen. De eenvoud aan de Rotpot maakt hem heel praktisch en proper in gebruik.

vanaf 6 december

May I have your attention please!? (tAK Eminem). Tijdens de maand december, meer bepaald vanaf 6 december (hopelijk loopt de sint niet stilletjes ons huisje voorbij), worden de openingsuren een beetje gewijzigd. Donderdag en vrijdag blijven onveranderd, nl van 8u tot 18u. Op zaterdag echter, zijn we langer open, van 9u tot 18u ipv tot 15u. En we zijn dan ook open op zondagvoormiddag van 9u tot 13u.
cof
Make it a december to remember met tAK – a plant-based lifestyle

 

 

More new stuff

Zoals reeds vermeld in het vorig blogje hebben we nog nieuwe producten in huis.
Met trots stellen wij jullie de superfoods voor van Kiki Heal+h. nfd
KIKI gelooft in het toevoegen van alleen de zuiverste ingrediënten met een hoge beschikbaarheid en biodiversiteit. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en ethisch verwerkt om de nuttige en krachtige elementen te behouden en te maximaliseren. KIKI gebruikt geen vul- en kunststoffen. We hebben een heel beperkt gamma maar wel zorgvuldig geselecteerd. Zo hebben we açai poeder, activated charcoal, lecithine poeder, maca, magnesium olie spray en spirulina. Wij hadden reeds baobab poeder, moringa en cacao poeder van Aduna. Deze twee merken vullen elkaar mooi aan.
Met de feestdagen in het verschiet, hebben we ook een paar nieuwe niet-alcoholische aperitieven in huis. Sinds een jaar ben ik (Vanessa) ook een sober* vegan. Ik drink geen alcohol en net als bij de plantaardige keuken, voel ik me daar heel goed bij. Mensen hebben hier heel weinig begrip voor en af en toe heb ik dan ook een glaasje ‘moeten’ meedrinken “want”, zeggen ze dan “je eet al niets.” Dat ene glaasje is me telkens heel slecht bevallen waardoor ik nu ook geen uitzondering meer maak en dit heel duidelijk stel. Nu kan constant water meedrinken best wel saai zijn en ben ik op zoek gegaan naar een paar leuke alternatieven om “uit de bol te gaan” 🙂 Zo hebben we al een tijdje de Firefly drinks in de tAK frigo, de donkergroene Kiwi, lime & mint, is mijn favoriet, een lekker alcoholvrij alternatief voor mojito. Maar Firefly heeft nu een nieuwkomer voor de feestdagen. Superfly! Het drankje is een samenwerking met bekroonde mixologist Mr Lyan. De nieuwe smaak combineert de “zestiness” van grapefruit met de zoetere bessenaroma’s van aalbes en de kersensmaak van cascarathee. Heel pittig en fris en als je hem serveert met een takje verse munt oogt hij nog eens als een echte mocktail. BTW, je zou hem drinken voor het mooie flesje alleen al:
171118_partytime
Nog een aanwinst is de wijn, SaGoHe. SaGoHe staat voor ‘Save Good Health’ Deze droge, rode wijn, gerijpt op vat, bevat 0,00% alcohol. De basis is de chianti classico van Casa Emma. Door een osmose techniek slaagt men er in van alcohol uit de wijn te extraheren, zonder aroma’s of andere bestanddelen te verliezen. De wijn heeft een mooie fonkelrode kleur.  Smaak: fris jong cassisfruit, mondvullend en heerlijk zacht. Perfect om een maaltijd te begeleiden als je nadien nog met de wagen moet rijden.
 nfd
Ook nieuw in de frigo zijn de “shotjes” van Little Miracles. Op zoek naar een instant boost om de dag te starten? Wij hebben 3 soorten, de traditionele gembershot, een tweede met druiven, gember en açai en de derde een combinatie van granaatappel en chili. Alle 3 heel pittig en echt immuunboosters. Ze werken ook heel ontgiftend.

nfd

Toch een beetje te diep in het glas gekeken en je raakt met onze shotjes niet van die kater af, of je voelt je helemaal niet zo lekker of gewoon behoefte aan wat extra slaap? Dan kruip je toch terug in bed met één van onze gezellige, geurende warmtekussentjes 🙂 van 100% biokatoen, gevuld met gerst en lavendel.

cof

Een warmtekussen • Kan pijnstillend werken • Geeft een beschermd en/of troostend gevoel • Is verwarmend. Door de afmetingen (40x14x3cm) legt het ook gemakkelijk in de nek, over de schouders of op de buik. Gewicht: 800gr
Voor de cadeautjes-periode bieden we mooie cadeauboxen aan. Je vindt een paar voorbeelden in de winkel maar je kan je box uiteraard ook zelf samenstellen. Wij maken er graag een mooi geschenk van. De kartonnen doosjes zijn een extraatje en iets dat tAK gratis aanbiedt. Laat je verwennen 🙂
Kom gerust snuisteren en ideeën opdoen voor de komende dagen! Steeds welkom.
*Why sober vegan: Het is een bewuste keuze (ervaringen) en ik doe dit eerder uit principe dan uit gezondheidsoverweging.
Maar hoe zit dat nu eigenlijk met alcohol en gezondheid? Een glaasje kan toch geen kwaad wordt vaak gesteld. Na verschillende studies blijkt dat er voordelen zijn maar dan enkel als je er al een niet te gezonde levensstijl op na houdt. Leef je echter al gezond, dat betekent, je beweegt regelmatig, je rookt niet en je eet veel groenten en fruit dan is er jammer genoeg geen enkel voordeel. Hoe? Gematigd drinken zou bescherming bieden tegen hart- en vaatziekten, waarschijnlijk door het bloedverdunnend effect, maar zelfs heel af en toe drinken (minder dan één glas per dag) verhoogt het risico op kanker. Dus enkel voor mensen met reeds hartproblemen (door een ongezonde levensstijl) zou het enige voordelen hebben, omdat hartfalen doodsoorzaak één is en kanker op plaats 2 staat… Bron: How not to die van Dr Greger

make-over

tAK kreeg een make-over! We hebben een paar rekken verschoven, gekanteld, gedraaid, bijna onder gelegen 😉 en bijgeplaatst en zo het aanbod uitgebreid. Met de feestdagen in het verschiet hebben we veel leuke  dingen bij, van lekkere, verwarmende, heerlijk geurende, verkwikkende, ontspannende, praktische, handige, stijlvolle, gezellige tot creatieve producten, die je zeker en vast zullen inspireren.
Om een beetje te helpen en de keuzestress te reduceren 🙂 bieden we ook feestelijk verpakte cadeaupakketjes aan en voor wie het echt nog het bos niet door de bomen ziet, heeft tAK nu ook een cadeaubon (die steeds geldig is).
Laten we jullie niet langer in spanning houden en al een tipje van de sluier oplichten: de nieuwe look
en de nieuwe producten
In het ontbijtrek hebben we een uniek Belgisch product, namelijk de overheerlijke bio havermout van Karma Karma. Luxe havermout in een potje dat zo in je tas past. 100% bio, gezond (want geen toegevoegde suiker of additieven), en eerlijk. Oprichtster, Griet Daelemans, creëert het product dat ze zelf dagelijks zocht en nooit vond. We hebben elkaar trouwens ontmoet en haar cups leren kennen op Veggieworld in Brussel laatst in oktober. Griet is een super-sympathieke en gemotiveerde dame. Grove havervlokken,  veel biologische noten, pitten, gedroogd fruit, en specerijen, de goede en pure smaak verraadt dat je “puur karma” aan het smullen bent.
cof
Je kan Karma Karma klaarmaken door er heet water of warme plantaardige amandelmjölk van tAK aan toe te voegen. Sowieso, heet water vind je vast wel op kantoor of onderweg nabij elke koffieautomaat. Twee keer de inhoud van het Karma Karma deksel vullen volstaat als hoeveelheid. Je kan Karma Karma ook thuis vullen met verse smoothie en de verpakking opnieuw sluiten. Lekt niet in je tas!barista_service_basic_small_large
We hebben de 4 VARIANTEN in huis!
chocolate & cranberries 
Havermout met schilfers van chocolade met minimum 70% cacao. Lekker in combinatie met krokante kokoschips, veenbessen en een snuifje Hongaarse paprika voor een volle, pittige smaak.
apricot & cashew nuts
Havermout geïnspireerd op het oosterse smaakpallet met gedroogde abrikozen, cashewnoten en ’s werelds meest kostbare specerijen zoals saffraan en kaneel. Genieten! Dit is de zoetste variant.
pecan & brazil nuts
Havermout boordevol noten. De grote, Braziliaanse paranoten hebben een stevige ‘bite’, terwijl de pecannoten van nature zoet zijn. Deze rauwe noten zijn rijk aan gezonde omega 3 vetten. Op smaak gebracht met stukjes dadel voor een natuurlijk zoet geheel.
berries & almonds
Havermout met quinoa, boordevol bessen, amandelen en pompoenpitten voor extra crunch. Welke bessen? Goji bessen, moerbeibessen én veenbessen. Fruitig, fris en rijk aan eiwitten en antioxidanten!
Nog een opvallende nieuwkomer in onze rekken is de Rotpot 🙂cof
De RotPot is een doe-het-zelf kit waarmee je thuis de lekkerste, verse zuurkool maakt door middel van fermentatie. Een oude bereidingstechniek, waarbij gisten en bacteriën natuurlijk aanwezige suikers omzetten in milde zuren. Omdat bij dit proces van ‘edele rotting’ gas vrijkomt gebruik je een waterslot zodat er niet teveel druk op de pot komt te staan. Met de RotPot maak je als een echte thuislaborant de lekkerste producten met weinig middelen. Kijk, voel, ruik en proef hoe jouw zuurkool over tijd verandert tot een uniek en persoonlijk product.
Wat zit er in de doos?
  • 1 glazen pot, 2 deksels, 1 waterslot met plug, 1 kruidenmix (kant-en-klaar kruidenmengsel met zout) De 3 soorten kruidenmix hebben we op voorraad, als je misschien eens de verschillende smaken wil uittesten. Zelf voeg je nog een kleine kool van max. 1 kg toe 🙂
  • En hoera, de kerstgeuren van Harper’s Candles zijn ook toegekomen! We hebben ze allemaal want ze zijn allemaal even heerlijk, verrassend en gezellig. Kom ze maar ruiken en probeer dan maar eens te kiezen ;-Dcof
  • Het thee-assortiment is ook flink uitgebreid! Wat zijn we trots op het exclusieve gamma van zowel P&T als Rhoeco. cof
  • Voor het instant luxe gevoel hebben we heel veel nieuwe portefeuilles, portemonnees, pennenzakjes, handtassen, tablet-cases en smartphonehouders binnen in de mooiste kleuren en texturen, uiteraard allemaal cruelty-free en eco-friendly.cof
  • Van de Hurraw! lippenbalsems hebben we heel veel nieuwe smaken, geuren en kleuren. Want wie wil er geen irresistible kissable lips voor onder die mistletoe 😀 We hebben ook een speciale sun-proof variant voor de fervente skiërcof
  • Met maar een 4 weken voor de feestdagen hebben we ook al een grappig assortiment wenskaartjes van Red Fries en de creatieve, doe-het-zelf kaarten van Lovi, ideaal om cadeau te doen, waaronder een heel mooie houten kerstboompje, opgetuigd met houten balletjes (ook zelf te maken) en al! cof
  • De eerstvolgende dagen verwachten we nog een paar speciale producten maar daar vertel ik nu nog lekker niets over 😀 Hopelijk hebben we jullie nieuwsgierigheid kunnen wekken?  Nu donderdag, vrijdag en zaterdag trakteren we met bananentaart om te vieren! We verwelkomen jullie graag. Veel liefs, Heiko, Vanessa, Momo en Ruby x